Kerstavond. Geen plaats in de herberg.

Kerstavond 2018

m.m.v. het Walkartkoor

datum   maandag 24 december 2018
tijd 19.30 - 20.30 uur
onder leiding van Marian Boogaard-Mackay
met medewerking van   drs. Addy Manneke, voorganger
het Walkartkoor o.l.v. Jean-Pierre Gendrault
Rieteke Roodnat, piano
Jouke Krediet, orgel
 

Het is een traditie geworden. Een feestelijke bijeenkomst op kerstavond om samen naar de kerstgedachte toe te leven. Evenals vorig jaar zal de bijeenkomst onder leiding staan van Marian Boogaard-Mackay en verzorgt Addy Manneke de overdenking. Dit alles natuurlijk niet zonder het Walkartkoor! Ieder jaar kijk ik weer uit naar de kerstperiode want dan kan ik de hele dag CD’s (of tegenwoordig Spotify) op zetten en naar al die prachtige kerstliederen luisteren. Met name de Engelse jongenskoren raken een snaar bij mij. Het ijle gezang in de prachtige kathedralen voelt hemels aan. Ik kan er nooit genoeg van krijgen.

 

Als ik dit schrijf is het eind juni, en weer een bloedhete dag. Het idee om iets over het gekozen thema te moeten schrijven spreekt me eigenlijk niet erg aan. We moeten er ook nog hard aan werken, maar we hebben gekozen voor de herberg. Genoeg bij te bedenken.

 

De kerk is om 19.00 uur open. Als de allerkleinsten het niet volhouden om een uur stil te zijn, dan kunt u met uw kleine alvast naar het Walkartcentrum gaan. Daar kunnen de kleintjes naar hartelust spelen en huilen en raken de mensen en de kinderen in de kerk niet geïrriteerd. Weer afgesproken?

 

Wij komen na de dienst allemaal naar het Walkartcentrum waar Glühwein, warme chocolademelk en jus d’orange wordt geschonken en een hapje wordt geserveerd.

 

U komt toch ook met kinderen en kleinkinderen? U bent allen van harte welkom!


De Walkartkerkdeur staat open voor iedereen!


Marian Boogaard-Mackay