Margo van Biezen, mezzo sopraan/alt

Margo van Biezen, zang

begeleid door Aad Goddijn op de piano

Datum zaterdag 24maart 2018
Tijd 15.30 - 16.30 uur
Plaats Walkartkerk, Kerkweg 23, Zeist
Kosten   Toegang is vrij; na afloop wordt er gecollecteerd maar schenken
we ook een drankje en serveren een hapje.

Margo van Biezen zong sinds haar vijftiende in diverse kamerkoren, waaronder het Nederlands Studenten Kamerkoor. Zij studeerde zang bij Lucienne Bouwman, Cilly Dorhout en Geert Berghs en behaalde haar diploma koordirectie bij Unisono. Zij heeft een uitgebreide zanglespraktijk in Driebergen. Jaarlijks organiseert en dirigeert ze twee (Bach-) cantatediensten in Driebergen. Zij is dirigent van Kamerkoor Cappella Cantica in Driebergen en van het Schütz Ensemble Almere. Van 2011 tot 2017 zong zij in het professionele kamerkoor Basilius College onder leiding van Bas Ramselaar. Als solist was ze o.a. te horen in diverse Bach-cantates en het Requiem van Fauré en Duruflé.
Zie verder www.margovanbiezen.nl

 

Aad Goddijn speelt piano vanaf zijn zevende jaar. Tijdens zijn wiskundestudie was orgelspelen bij trouw- en rouwdiensten en begeleiden van koren een belangrijke nevenactiviteit. Hij heeft enige jaren klavecimbel gestudeerd bij Anneke Uittenbosch en Ton Koopman maar koos uiteindelijk toch voor het wiskundeonderwijs en vooral het ontwikkelen van vernieuwingen daarin. De piano werd later weer hoofdinstrument en na zijn pensioen is hij vooral actief in het maken van kamermuziek.

Eerder hadden wij Margot en Aad te gast tijdens de lekenpreek van Rogier van der Wal begin januari 2017.

Het programma op deze zaterdagmiddag bestaat uit muziek van Robert Schumann, Peter I. Tschaikowsky, Gabriel Fauré, Hugo Wolf en Roger Quilter.