Kirsten Benschop, theatermaker en actrice, is recent ook gedebuteerd als schrijfster met het boek Spiegeltijd. De voorstelling die zij zal spelen is gebaseerd op dit boek, dat tevens te koop zal zijn na afloop van de voorstelling. Er is dan ook gelegenheid om het boek te laten signeren door Kirsten en tevens neemt zij dan uitgebreid de tijd om eventuele vragen over de voorstelling te beantwoorden. Zie ook: www.kirstenbenschop.nl

Theatervoorstelling Spiegeltijd

door Kirsten Benschop

Actrice   Kirsten Benschop
Datum    zondag 8 april 2018
Tijd    10.30 - 12.00 uur
Plaats     Walkartkerk, Kerkweg 23, Zeist
Toegang   Vrij. Collecte aan de uitgang.

In de theatersolo’s van Kirsten Benschop worden hoofdpersonen opgevoerd met verhalen die gaan over het leven zelf. Zingeving en spiritualiteit spelen een belangrijke rol, zo ook in Spiegeltijd waarin twee werelden elkaar ontmoeten in een spannende mix van surrealisme en hedendaagse werkelijkheid. Het is een gelaagd verhaal met herkenbare levensvragen, zinzoekend en zingevend, van buitenkant naar binnenkant, van verlies naar vrijheid.
Hoofdpersoon Leonie krijgt opdracht een interview af te nemen bij de mysterieuze Rosanna V over het thema verlies. Een bijzondere reeks vraaggesprekken volgt. Al snel blijkt dat sommige vragen niet zo eenvoudig te beantwoorden zijn. Als Leonie op een dag zelf wordt geconfronteerd met verlies, zijn de rollen omgedraaid. Nu is zij het die moet worden bevraagd, op zoek naar antwoorden. Met een unieke mix van acteren, vertellen en zingen brengt Kirsten Benschop dit zelfgeschreven verhaal met actuele thema’s op een heldere en toegankelijke manier.