Kerstavond 2020

Kerstavond 2020

m.m.v. het Walkartkoor

datum   donderdag 24 december 2020
tijd 19.30 - 20.30 uur
onder leiding van Marian Boogaard-Mackay
met medewerking van  

Met het Walkartkoor o.l.v. Jean-Pierre Gendrault
Rieteke Roodnat, piano
Jouke Krediet, orgel

Toegang

Gratis. Collecte bij de uitgang.

Alles onder voorbehoud vanwege corona.

 

Onzekerheden en voorbehoud. Daar draait het in deze tijd nog steeds om. En we weten niet wat de komende maanden gaan brengen.

Best moeilijk dus om nu een stukje te schrijven over Kerstavond 2020. Als alles weer normaal is, dan verzorgen we natuurlijk een normale Kerstavond. Maar als dat niet zo is, wat dan? Mag het koor de komende maanden al repeteren? Mogen de koorleden op Kerstavond naast elkaar staan en u toezingen? Of zit u dan liever niet op de eerste drie rijen?

En als we de 1,5 meter afstand nog moeten hanteren, hoeveel mensen/kinderen kunnen er dan in de kerk?

 

Begin september starten we de brainstorm over Kerstavond en ik heb er alle vertrouwen in dat we met een oplossing komen, en dat we een normaal, volledig programma, op de achterhand klaar houden. We weten zeker dat het weer 24 december gaat worden, maar hoe het programma er uit gaat zien, dat weten we dus nog niet.
Zodra we iets definitiefs daarover kunnen zeggen, dan publiceren we dat op de website, www.walkart.nl, en in de Drijfveer. Laten we hopen dat het coronavirus in Nederland is uitgewoed tegen die tijd.

En alvast een kerstwens? ‘Mijn wens voor Kerstmis 2020 is dat het coronavirus dan overwonnen is.’ En deze keer een witte kerst? Helder, schoon, onschuldig wit?