Walkartkoor

Carpe Diem

met het Walkartkoor

Door     Het Walkartkoor
Datum     zaterdag 16 november 2019
Tijd     15.30-16.30
Plaats     Walkartkerk, Kerkweg 23, Zeist
Kosten     De toegang is vrij, na afloop is er een collecte.

Na een feestelijk 20-jarig jubileum in 2018 zet het Walkartkoor haar positieve krachten enthousiast voort in 2019. Zaterdagmiddag 16 november voeren wij een mooi, gevarieerd repertoire uit met als thema ‘Carpe diem quam minimum credula postero’ ofwel ‘pluk de dag en vertrouw zo min mogelijk op de volgende (dag)’.
Op het programma staan meerstemmige liederen in het Frans, Engels en Duits over de vreugde van de liefde, de jeugd en de natuur, maar ook over de onontkoombare vergankelijkheid daarvan. Passende gedichten wisselen de zang af en een verrassende presentatie completeert het programma.

 

Het Walkartkoor staat onder leiding van dirigent Jean-Pierre Gendrault en pianiste Rieteke Roodnat begeleidt ons al ruim zes jaar trouw en enthousiast. De gedrevenheid en de gezellige sfeer die het koor zo kenmerken, zorgen ervoor dat we al geruime tijd een stabiel ledenaantal van zestien vrouwen hebben.

 

Na afloop van het concert is er een gezellig samenzijn in het naastgelegen Walkartcentrum met een hapje en een drankje.

 

Zing je graag en wil je nader kennis maken met het Walkartkoor, dan ben je van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking tijdens onze repetities. Die zijn iedere maandagochtend van 09.30 – 11.00 uur in de Walkartkerk, Kerkweg 23 in Zeist.

Voor meer informatie kun je terecht bij Annemieke Mens (af.mens@hotmail.com/tel. 06 – 15175197) of bij Edith Vollenberg (e.vollenberg@kpnmail.nl/ tel. 030 – 6966766).