John Lennon 40+40

door Jan van Ramshorst

Spreker Jan van Ramshorst
Datum  zondag 1 november 2020
Tijd  10.30 - 12.30 uur
Plaats   Walkartkerk, Kerkweg 23, Zeist
Toegang Vrij na aanmelding. (Zie hieronder)
Collecte aan de uitgang.

Koffie en thee worden u aangeboden door de Walkartgemeenschap.

In 1980 is hij neergeschoten, op de leeftijd van 40, nu inmiddels 40 jaar geleden… Daarom een bijzonder exposé over John Lennon, het muzikale genie uit de jaren zestig, de luidruchtige vredesapostel, die altijd openlijk zijn ware gezicht aan de wereld toonde, met muziek en teksten van grote zeggingskracht.

‘Er was niemand zoals hij, en zo iemand zal er ook nooit meer zijn’ zegt echtgenote Yoko Ono, kort na de moord…  

Over het leven en werk van een uniek kunstenaar gaat deze boeiende presentatie, met veel muziek, beeldmateriaal in grootbeeldprojectie en de nodige uitleg. Een beknopte try-out van deze presentatie was op 5 januari 2020 in de Walkartkerk te beluisteren.

 

Deze Walkartontmoeting is zoals gebruikelijk vrij toegankelijk. We vragen wel om u van tevoren aan te melden. Tot 12 oktober kunnen leden en vrienden van de Walkartgemeenschap zich aanmelden via Ineke Krediet, tel. 030 6923828 of via Marian Boogaard, tel. 030 6931457. Daarmee bent u verzekerd van een plaats. Na 12 oktober kunnen mensen zich via de website van Jan van Ramshorst aanmelden (www.muziekmonumenten.nl). Dan zal er op deze website ook meer informatie te vinden zijn. Deze aanmelding wordt gevraagd om te voorkomen dat op zondagmorgen mensen teleurgesteld moeten worden omdat er geen plaats meer is.

 

Mocht de 1,5 meter-regel nog gelden, dan gaat deze Walkart-ontmoeting dit jaar niet door en verplaatsten we hem naar najaar 2021. Raadpleeg daarvoor onze website www.walkart.nl