3 oktober 2021, 10.30 uur

Jan van Ramshorst, John Lennon 40 + 40

Door   Jan van Ramshorst
Datum   3 oktober 2021
Tijd   10.30 - 12.00 uur
Plaats   Walkartkerk, Kerkweg 23, Zeist
Toegang   Gratis; collecte aan de uitgang

In 1980 is hij neergeschoten, op de leeftijd van 40, nu inmiddels ruim 40 jaar geleden…
Een bijzonder exposé over John Lennon, het muzikaal genie uit de jaren zestig, de luidruchtige vredesapostel, die altijd openlijk zijn ware gezicht aan de wereld toonde, met teksten en muziek van grote zeggingskracht. 

‘Er was niemand zoals hij, en zo iemand zal er ook nooit meer zijn’ zegt echtgenote Yoko Ono, kort na de moord…  

Over het leven en werk van een uniek kunstenaar gaat deze boeiende presentatie, met veel muziek, beeldmateriaal in grootbeeldprojectie en de nodige uitleg. 
Een beknopte try-out van deze presentatie was op 5 januari 2020 in de Walkartkerk te beluisteren.

 

Deze Walkartontmoeting is zoals gebruikelijk vrij toegankelijk. Wel wordt u gevraagd zich tevoren aan te melden. Tot 17 september kunnen leden en vrienden van de Walkartgemeenschap zich aanmelden via Ineke Krediet, tel. 030 6923828. Daarmee bent u verzekerd van een plaats. Na 17 september kunnen mensen zich via de website van Jan van Ramshorst aanmelden (www.muziekmonumenten.nl). Dan zal er op die website ook meer informatie te vinden zijn. Aanmelding wordt gevraagd om te voorkomen dat op zondagmorgen mensen teleurgesteld moeten worden omdat er geen plaats meer is.
De op 14 september aangekondigde afschaffing van de 1,5 meter regel heeft wel tot gevolg dat we vóór binnenkomst uw bewijs van inenting, uw negatieve uitslag van een coronatest, of het bewijs dat u genezen bent van corona, moeten checken. Houd u daarom uw QR-code en een geldig identiteitsbewijs bij de hand. Dit geldt voor iedereen van 14 jaar of ouder.