Leden van het Walkartkoor met hun dirigent Jean-Pierre Gendrault

Informatie Walkartkoor

Voor   Iedereen die van zingen houdt
Repetities   Iedere maandagochtend
Tijd   09.30 - 11.00 uur
Plaats   Walkartkerk, Kerkweg 19, Zeist
Informatie

  Annemieke Mens (af.mens@hotmail.nl)

Kosten   € 250,- per jaar

Het Walkartkoor is een 13 leden tellend vrouwenkoor dat, onder de bezielende leiding van dirigent Jean-Pierre Gendrault, ondermeer regelmatig de zondagdiensten van de Walkartgemeenschap opluistert met een gevarieerd repertoire van korte en langere meerstemmige liederen in het Frans, Engels, Duits en Latijn.

Vaste begeleidster van het koor is pianiste Rieteke Roodnat.
Daarnaast verzorgt het koor bijzondere optredens bij gezondheidsinstellingen in en om Zeist, muzikale middagen en natuurlijk de invulling van een sfeervolle kerstavondviering.

 

Voor de 2e helft van 2022, alsmede de 1e helft 2023 staan er – ijs en weder dienende – mooie muzikale uitvoeringen op het programma.

Op zaterdagmiddag 25 maart 2023 is er een bijzonder optreden gepland, waarbij het koor u zal verrassen met een bijzonder repertoire, ingebed in een mooi sfeervol programma.

 

De gedrevenheid en gezelligheid die het koor zo kenmerken, zorgen ervoor dat we na de zomervakantie weer positief en vol energie aan ons nieuwe repertoire gaan werken.

 

Zing je graag en wil je nader kennis maken met het Walkartkoor, dan ben je van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking tijdens onze repetities. Deze zijn iedere maandagochtend van 9.30 – 11.00 uur in de Walkartkerk, Kerkweg 23 in Zeist.

 

Voor meer informatie kun je terecht bij Annemieke Mens (af.mens@hotmail.com /tel. 06 – 15175197) of Miek Twerda (miektwerda@gmail.com /tel. 06 – 82296063)