Fotograaf: José Bernat Feixa

Leden van het Walkartkoor

Informatie Walkartkoor

Voor   Iedereen die van zingen houdt
Repetities   Iedere maandagochtend
Tijd   09.30 - 11.00 uur
Plaats   Walkartkerk, Kerkweg 19, Zeist
Informatie

  Annemieke Mens (af.mens@hotmail.nl)

Kosten   € 250,- per jaar

Iedere maandagochtend repeteert het Walkartkoor, een klein enthousiast vrouwenkoor, een gevarieerd repertoire van kortere en langere meerstemmige liederen in onder meer het Engels, Frans en Duits. Het koor staat onder leiding van dirigente Madeleine Ingen Housz en wordt begeleid door pianiste Rieteke Roodnat.
Het koor luistert met enige regelmaat de zondagse bijeenkomsten van de Walkartgemeenschap op. Daarnaast verzorgt het koor bijzondere optredens bij gezondheidsinstellingen in en om Zeist, muzikale middagen en verleent het wederom medewerking aan de invulling van een sfeervolle kerstavondviering.

 

De gedrevenheid en gezelligheid die het koor zo kenmerken, zorgen ervoor dat we na de zomervakantie weer positief en vol energie aan ons nieuwe repertoire gaan werken.

Zing je graag en wil je ook zo’n fijne start van de week? Kom dan eens geheel vrijblijvend kennismaken en lekker meezingen op onze wekelijkse maandagochtendrepetitie van 09.30 – 11.00 uur.
Locatie: Walkartkerk, Kerkweg 23 in Zeist.
Meer informatie bij: Miek Twerda (miektwerda@gmail.com / tel. 06-82296063) of Annemieke Mens (af.mens@hotmail.com / tel. 06-15175197).