Medegebruik

Regelmatig worden wij benaderd door verenigingen, stichtingen, clubs en particulieren met de vraag of er gebruik kan worden gemaakt van het Walkartcentrum en/of de kerk. Wanneer de agenda van de ruimte dat toelaat voldoen wij gaarne aan de vraag. Voor inlichtingen en beschikbaarheid kunt u contact opnemen met mevrouw Paulien de Bruijn, paulien.de.bruijn@hccnet.nl. U kunt ook een aanvraag doen via de contactpagina.

Het Walkartcentrum is geschikt voor cursussen, vergaderingen, lezingen voor groepen tot maximaal 25 mensen. Er is een geluidsinstallatie, een scherm (vanuit het plafond) en een flipover. Faciliteiten voor het maken van koffie en thee.
Leden en vrienden mogen het Walkartcentrum gebruiken voor het vieren van een verjaardag, een lustrum of een familiedag.

De Walkartkerk biedt plaats aan ongeveer 120 mensen in de kerkopstelling. Daardoor is de kerk geschikt voor het geven van lezingen, (jaar)vergaderingen, trouwen, rouwen en, heel verrassend, als restaurant! Een aantal dames uit Zeist richtten de kerk in als eetzaal/restaurant t.b.v. een diner dat zij organiseerden om sponsorgelden te werven voor hun loop voor Pink Ribbon.